Mechelse Herder kennel van de Maanwacht


Training & Begeleiding

Training en begeleiding:
 
We bieden training en begeleiding voor alle rassen.

Het trainingsprogramma wordt op maat gemaakt, en kan op verschillende locaties aangeboden worden, individueel of in groep.
Frequentie van en het aantal lessen bespreken we altijd samen met de geleider, en naargelang de vooruitgang die er is of de doelen die u wil bereiken. 

Gehoorzaamheid / Opvoeding / Speuren
Onze lessen omvatten een uitgebreid gamma aan oefeningen. Voor al onze trainingen geldt: we zoeken samen met baas en hond naar een pakket op hun maat. Dus niet enkel de gehoorzaamheidsoefeningen die op een hondenschool gedaan worden, maar ook die dingen die u in het dagelijks leven met uw hond tegenkomt, zoals: gaan wandelen, fietsers en lopers tegenkomen, andere honden passeren, op zijn/haar plek blijven als u stofzuigt,...
Ook opvoedingsvragen worden beantwoord. Dit pakket kan ook uitgebreid worden met andere activiteiten en spellen samen met uw hond, om te leren de energie van uw hond te kanaliseren. Zoekoefeningen, speuren, apporteerspelletjes, frisbee,... kan daar deel van uitmaken.

Voor het oefenen met andere honden hebben we hulp van enkele van onze eigen getrainde honden, waarmee we veilig kunnen werken met de hond die in training is.  

Ook honden die zgn. probleemgedrag vertonen zijn bij ons welkom! 


Tarieven
Intake: 45 euro - geen vervoerskosten  
Les: 35 euro /u 

Vervoerskosten: 0.40 euro /km  

Prijzen incl. BTW