Ons team

HONDENGEDRAGSPECIALISTEN


creatieve hondentrainer

WAT WILLEN WE JE BIEDEN?


We gaan op zoek naar wat jij en je hond nodig hebben om een beter team te vormen. Of het nu gaat over opvoeding van in het prille begin, het zoeken naar een fijne sport samen, of het ombuigen van een ongemakkelijke, onaangename toestand of situatie.


Je vindt op deze website een overzicht van ons aanbod. Deze activiteiten kunnen apart of in een mix-op-maat toegepast worden. Heb je vragen over één van deze activiteiten, of ben je benieuwd naar welke oplossing we voor jou kunnen bedenken? Laat het ons gerust weten.

WAT IS ONZE AANPAK, ONZE STIJL?


We houden van evenwicht. Dat wil zeggen: een mooie, correcte balans tussen belonen en begrenzen. Direct en steunend, zowel voor jou als voor je hond.

KATRIEN


Ik ben Katrien Goetschalckx, aangename kennismaking!


Ik krijg vaak de vraag of ik een hondengedragstherapeut ben. Mijn antwoord is steevast: nee, dat ben ik niet. Ik ben wel een leuke mix tussen een ervaren therapeut voor mensen en een creatieve hondentrainer. Hondengedragspecialist, als we er dan toch een naam voor bedenken.

Ik startte Van de Maanwacht op in 2012. Intussen zijn we gegroeid naar een team. 

evenwichtige hondentraining

MARCO


Enkel aan de juiste persoon, met de juiste energie en het juiste 'hondengevoel' vertrouwen we onze studentjes (en hun baasjes) toe.
Marco heeft zelf een Hollandse herder en een Mechelse herder. Hij kreeg zijn opleiding tot trainer volgens de Van de Maanwacht-manier. 
Werken aan een goede basisverhouding tussen hond en eigenaar, motivatie, drive, spel en degelijke gehoorzaamheid is helemaal zijn ding.  

Foto's: Carmen Van de Kamp - Ann Huybrechts - Eliane Hendrickx

DE PAPIERTJES!

2018 – Diploma Certified Canine Rehabilitation Practitioner (CCRP) aan de University of Tennessee (USA)

2009-2016 – Ervaring als (hoofd)instructeur diensthondenclub, en als instructeur in een hondenschool
2009 – Diploma Instructeur Gehoorzaamheid
2003 – Graduaat Ergotherapie (humane gezondheidszorg): 12 jaar begeleiding binnen psychiatrische zorg


Contact